Trenger sengen en utskifting?

Sengen er ett av hjemmets viktigste møbler. Derfor er det viktig at du sover i en modell som passer for deg.

Har du en mistanke om at det er på tide å bytte ut sengen? Vi gir deg fire tegn som gir mistanken din mening.

Madrassen føles trett

Ett av de største tegnene på at du straks bør bytte ut sengen, er at madrassen din føles trett. Hvis du har lagt merke til ujevnhet eller slappe områder, bør du handle så raskt du kan.

Allergiproblemer

Har du aldri vært allergisk mot noe? Og opplever du nå både hudkløe, irriterte øyne og lignende plager når du legger deg i sengen? Kanskje det har kommet en ny type pollen. Men det kan også være at madrassen din etter hvert har samlet så mye smuss og støv at den ikke lenger er ren nok til å gi systemet ditt de riktige søvnforholdene.

Sengen er gammel

De fleste madrasser har en levetid på mellom syv og 10 år. Hvis du har hatt madrassen din en god stund lenger, kan det være lurt å si farvel og kjøpe en ny – selv om madrassen føles som den gjorde da du kjøpte den.

Du sover dårlig

Det største tegnet på at sengen din trenger å skiftes, er selvsagt at du sover dårlig. Vanlige symptom på dårlig søvn inkluderer at du har vanskelig for å falle til ro; at du ofte våkner om natten; og at du sjelden føler deg uthvilt når du våkner om morgenen.

Kjenner du igjen et par av påstandene ovenfor, bør du enten få deg en ny madrass eller en helt ny seng. Begge finnes heldigvis i rikelige mengder hos online sengforhandler Bedre Netter.

Alt i sengeutstyr hos Bedre Netter

Bedre Netter spesialiserer seg på alt til sengen. Uansett om du er på utkikk etter en madrass, en sengeramme, en kontinentalseng, eller et par nye puter, finner du det hos denne online forhandleren. Har du vanskelig for å finne ut av hvor du skal starte? Prøv Bedre Netters ‘Sengematch’, som basert på svarene dine på en rekke spørsmål, automatisk finner et forslag til den perfekte sengen for deg. God shopping – og sov godt!