Tv stativ biltema

TV-feste – Biltema.no

Praktisk veggfeste som passer til TV-er på 32–70″. Enkel montering Veggfestet skrus enkelt fast i veggen ved hjelp av veggskruer som er egnet for veggens …

Praktiske veggfester til de fleste skjermstørrelser. 

TV-utstyr – Biltema.no

Start · Kontor – Multimedia · TV-utstyr · TV-feste · Veggfeste; Monitorarm 10″-27″. active image. 439,-. ekskl. mva.: 35120 …

Biltema har TV-utstyret du trenger! Se vårt utvalg av TV-antenner, veggfeste/oppheng og de fleste kablene du trenger for å se og overføre bilder.

Veggfeste, 32–65″, med vater – Biltema.no

Start · Kontor – Multimedia · TV-utstyr · TV-feste · Veggfeste; Tørkerullholder, vegg. active image. 249,-. ekskl. mva.: 19920 …

Praktisk ultratynt veggfeste som passer til TV-skjermer av størrelsen 32–65″. Enkelt å montere Veggfestet skrus enkelt fast i veggen ved hjelp av veggskruer som er egnet for veggens materiale (medfølger ikke). Festeskinnene som medfølger, skrus fast på skjermen, som deretter henges opp på veggfestet og låses fast med en sikkerhetssperre. Veggfestet har et innebygd vater som gjør det enkelt å få det i vater.  Viktig å tenke på Bruk en stendersøker for å finne ut hvor du skal skru fast veggfestet.

Veggfeste med uttrekkbar arm, 32–70″ – Biltema.no

Praktisk veggfeste med doble uttrekkbare svingarmer. Passer til TV-er og skjermer på 32–70″. Enkelt å montere Veggfestet skrus enkelt fast i veggen ved hjelp av veggskruer som er egnet for veggens materiale (medfølger ikke). Ved hjelp av et magnetisk og flyttbart vater er det enkelt å få i vater. Deretter skrus skjermen fast på plastskinnene som medfølger, som igjen skrus fast på svingarmens plate. Praktisk sving- og tiltfunksjon Veggfestet kan svinges ± 60 grader vannrett. Festet kan også tiltes trinnløst nedover –5 til +12 grader for å få en mer komfortabel vinkel. Det gjør at du for eksempel kan ligge i sengen og se på TV. Viktig å tenke på Bruk en stendersøker for å finne ut hvor du skal skru fast veggfestet.

Veggfeste, 10–43″, vribart – Biltema.no

Praktisk vribart veggfeste som passer til mindre TV-er og skjermer på 10–43″. Enkelt å montere Veggfestet skrus enkelt fast i veggen ved hjelp av veggskruer som er egnet for veggens materiale (medfølger ikke). Veggfestet har et innebygd vater som gjør det enkelt å få det i vater. Veggplaten som medfølger, skrus fast på skjermen, som deretter henges opp på veggfestet og låses fast med en sikkerhetssperre. Forlengelsesarmer til festeplatens armer medfølger.  Viktig å tenke på Bruk en stendersøker for å finne ut hvor du skal skru fast veggfestet.

Monitorarm 10″-27″ – Biltema.no

Monitorarm med dubbla monitorfästen och plats för två 10-27″-skärmar.  Enkel att montera Monitorarmens bordsfäste skruvas enkelt fast i skrivbordsskivan med hjälp av en vingmutter. Monitorerna skruvas sedan fast på armarnas monitorfästen.  Praktisk sväng- och tiltfunktion Bildskärmarna kan roteras i 360 grader och kan tilltas uppåt och nedåt i max 15 grader. Höj- och sänkbar Monitorernas höjd kan justeras mellan 20-40 centimeters höjd från skrivbordsskivan.

Veggfeste, 32–70″, tilt – Biltema.no

Praktisk veggfeste som passer til TV-er på 32–70″.  Enkel montering Veggfestet skrus enkelt fast i veggen ved hjelp av veggskruer som er egnet for veggens materiale (medfølger ikke). Festeskinnene som medfølger, skrus fast på skjermen, som deretter henges opp på veggfestet og låses fast med en sikkerhetssperre. Praktisk tiltfunksjon Veggfestet kan tiltes nedover for å få en mer komfortabel vinkel. Det gjør at du for eksempel kan ligge i sengen og se på TV. Viktig å tenke på Bruk en stendersøker for å finne ut hvor du skal skru fast veggfestet.

Monitorarm 10″-27″ – Biltema.no

Med bordfeste og plass til en 10-27″-skjerm. Kan rotere 360 grader og vris oppover 85 grader og nedover 15 grader.

Tørkerullholder, vegg – Biltema.no

Veggmontert holder for opptil 340 mm brede tørkeruller. Stativet er av stål.

Keywords: tv stativ biltema