Treningsbånd biltema

Treningsbånd – Biltema.no

Treningsutstyr for deg som er glad i en aktiv hverdag. Enten det er styrketrening, fitness, yoga eller balansetrening så har vi det du trenger.

Med et treningsbånd kan du med noen enkle øvelser forbedre både grunnfysikk, styrke, utholdenhet, fleksibilitet, smidighet og hurtighet, helt uten å bruke vekter. Lateksbåndet fungerer også utmerket til uttøying og rehabiliteringsøvelser. Tren der du vil En stor fordel med treningsbåndet er at du kan trene der du vil. Båndet er så lite og praktisk at du kan ha det i lommen eller vesken. Du trenger bare å finne et tre, en stolpe eller et dørhåndtak å feste båndet i. Du kan også stå på båndet og dra det oppover. Tøyer de fleste muskelgrupper   Når du bruker treningsbåndet, velger du selv hvilken muskelgruppe du vil trene. Hvis du for eksempel vil trene leggene, fester du båndet rundt en egnet gjenstand, stiller deg i løkken og drar beinet bakover. Hvis du vil trene roing, fester du båndet og drar endene mot deg. Du kan trene de andre muskelgruppene på lignende måter.  Velg ønsket motstand Fitnessbåndet finnes i tre farger med forskjellige hardhetsgrader. Lett (rødt), medium (svart) og tungt (lilla). Kontakt gjerne en fysioterapeut for å få anbefalt hardhetsgrad, og for å få et treningsprogram som passer for deg. Båndene selges enkeltvis.

Pilatesbånd – Biltema.no

Treningshoppetau, 2,75 m · Andre kunder har også kjøpt · Treningshoppetau, 3 m · Treningsbånd, medium · Pilatesbånd, medium · Treningsbånd, lett · Justerbar …

Med et treningsbånd kan du med noen enkle øvelser både forbedre grunnfysikken og fleksibiliteten – helt uten å bruke vekter. Lateksbåndet fungerer perfekt til pilates- og yogaøvelser samt til rehabilitering. Tøyer de fleste muskelgrupper   Når du bruker pilatesbåndet, velger du selv hvilken muskelgruppe du vil trene. Hvis du for eksempel vil trene leggene, knytter du sammen båndet, står på det med én fot, og løfter løkken bakover med den andre. Du kan trene skuldre, armer, hofte og rygg på lignende måte.  Velg ønsket motstand Fitnessbåndet finnes i tre farger med forskjellige hardhetsgrader. Lett (grønt), medium (blått) og tungt (oransje). Kontakt gjerne en fysioterapeut for å få anbefalt hardhetsgrad, og for å få et treningsprogram som passer for deg. Båndene selges enkeltvis.

Treningsutstyr – Biltema.no

Treningsutstyr – Biltema.no

Treningsutstyr for deg som er glad i en aktiv hverdag. Enten det er styrketrening, fitness, yoga eller balansetrening så har vi det du trenger.

Armhevingshåndtak, 2 stk. – Biltema.no

Med disse armhevingshåndtakene kan du enkelt trene armer, skuldre, bryst og torso.  Skånsomt grep Hvis du har problemer med håndleddene, kan det være vanskelig og smertefullt å utføre vanlige armhevinger. Med et par armhevingshåndtak blir øvelsen lettere. Håndtakene gir et mer skånsomt grep, siden håndleddene er rette istedenfor bøyde. Dypere bevegelse Når du gjør armhevinger med armhevingshåndtak, får du en dypere bevegelse der du kommer nærmere gulvet. Det gir større trykk på musklene, noe som fører til økt styrke og større muskelvekst. Variert trening Avhengig av vinkel og posisjon på håndtakene, velger du hvilke muskler du vil trene mest. På den måten kan du veksle mellom å trene bryst, triceps og skuldre. I tillegg er håndtakene så praktiske at du enkelt får plass til dem i vesken, slik at du kan ta dem med på jobb og på ferieturen.

Justerbar greptrener – Biltema.no

Har du behov for å rehabilitere styrken i hånd og håndledd, eller ønsker du å forbedre gripestyrken for å utføre treningen eller arbeidsoppgavene på en bedre måte? Da er en greptrener noe for deg.  Enkel å bruke Det er enkelt å trene med en greptrener. Du tar tak i håndtaket og klemmer det sammen. Deretter åpner du håndtaket, for deretter å klemme det sammen igjen. Gjenta så mange ganger du orker, eller følg et treningsprogram med sett. Justerbar motstand Greptreneren har justerbar motstand. Motstanden justeres trinnløst ved å vri på et ratt, og den kan justeres mellom 10 og 40 kg. Det gjør at greptreneren passer for brukere på alle nivåer. Gripevennlig håndtak Greptreneren har et gripevennlig håndtak som er designet for å passe alle håndstørrelser. Håndtakets gripeflate er belagt med gummi for å gi en komfortabel følelse og et sklisikkert grep. Enkel å ta med Greptreneren tar liten plass i vesken, og derfor er en perfekt å ha med både på reiser og på jobb. Dermed kan du trene uansett hvor du er.

Treningshoppetau, 2,75 m – Biltema.no

Det er gøy å hoppe med hoppetau, samtidig som det er god trening. Aktiverer hele kroppen Når du hopper med hoppetau, aktiverer du hele kroppen. Samtidig som du trener koordinasjon og balanse, trener du også styrke, siden muskler i både under- og overkroppen settes i arbeid. Variert trening Et hoppetau er treningsutstyr som kan brukes til variert trening. Treningshoppetauet kan brukes til oppvarming i kombinasjon med annen trening, og du kan også bruke det som egen treningsøvelse. Det finnes mange øvelser som kan gjøres med hoppetauet. Du kan øve på fart ved å snurre tauet veldig raskt, øve på balanse ved å hoppe på ett bein, øve på teknikk ved å snurre tauet med armene i kryss eller kjøre double- eller triple-unders, da tauet skal passere under føttene to eller tre ganger på ett hopp. Du kan også variere mellom hæl- og tåhopp, sidehopp eller hopp med høye knær. Mulighetene er mange. Tauet har myke og gripevennlige håndtak, og det passer for brukere på alle nivåer.

Greptrener, 15 kg, 2-pakning – Biltema.no

Har du behov for å rehabilitere styrken i hånd og håndledd, eller ønsker du å forbedre gripestyrken for å utføre treningen eller arbeidsoppgavene på en bedre måte? Da er en greptrener noe for deg.  Enkel å bruke Det er enkelt å trene med en greptrener. Du tar tak i håndtaket og klemmer det sammen. Deretter åpner du håndtaket, for deretter å klemme det sammen igjen. Gjenta så mange ganger du orker, eller følg et treningsprogram med sett. Gripevennlig håndtak Greptreneren har et gripevennlig håndtak som er designet for å passe alle håndstørrelser. Håndtakets gripeflate er belagt med skumgummi for å gi en komfortabel følelse og et sklisikkert grep. Lett å ta med Greptreneren tar liten plass i vesken, og derfor er en perfekt å ha med både på reiser og på jobb. Dermed kan du trene uansett hvor du er.

Styrketreningsstang – Biltema.no

Med dette allsidige treningsutstyret forvandler du døråpningen til et treningsstudio. Trening for hele kroppen Styrketreningsstangen gir effektiv trening av hele kroppen. Med din egen kroppsvekt som motstand trener du både biceps, triceps, bryst, rygg, skuldre og magemusklene. Det er tungt å løfte sin egen kropp, og derfor er det hard trening for musklene. Det gjør at du raskt kan øke muskelstyrken din. Enkel montering Dørtrapesen er svært enkel å montere, uten behov for verktøy eller boring. Tverrstangen henges på den øver dørkarmkanten, og den rette stangen presser mot sidekarmene. Hvis stangen brukes nederst på dørkarmen, skal den rette stangen ligge mot dørkarmen, og de parallelle håndtakene skal peke oppover. Passer for gulvøvelser Treningsstangen kan også brukes til gulvøvelser som situps, dips og armhevinger. Da plasseres stangen enten nederst i dørkarmen eller frittstående på gulvet. Viktig å tenke på Styrketreningsstangen må brukes på trekarm, ikke på plastkarmer. Før bruk må du forsiktig prøve at stangen sitter godt fast og ikke faller ned. Du må ikke svinge eller gjøre store bevegelser under bruk. Treningsstangen skal tas ned når den ikke er i bruk.

Balanseplate, Ø 40 cm – Biltema.no

Med denne balanseplaten kan du gjennomføre en rekke øvelser som både forbedrer balansen og øker muskelstyrken. Øvelser for hele kroppen Når du står på balansebrettet, trener du opp balansen. Da trener du også fotmuskulaturen, samtidig som holdningen din forbedres. Platen kan også brukes til å øke vanskelighetsgraden for vanlige øvelser som beinbøyninger og bicepscurls, eller til koordinasjonsøvelser og rehabiliteringsøvelser. Forebygg skader En balanseplate er et effektivt hjelpemiddel for å forebygge skader. Hvis du driver med fysisk krevende idrett, som slalåm, ishockey eller fotball, er en balanseplate et perfekt supplement til treningen for å styrke alle musklene som får gjennomgå mest. Hvis du har en stillesittende jobb, kan ti minutter på balanseplaten hver dag gjøre underverker med musklene som ellers lett blir svekket.

Keywords: treningsbånd biltema