To rustne herrer bergen

To Rustne Herrer – siste dans – Ole Bull Scene

Sangene fra To Rustne Herrer er blitt allemannseie. Talløse par og enkeltpersoner har grått, ledd, forlovet seg, giftet seg, festet og skilt seg, paret seg, …

Hos oss får du det aller siste av show, konserter, podcater med mer.

To Rustne Herrer – Billetter på Eventim.no

Abonner på BilletTip og artist_name og vær sikker på at du får billetter til To Rustne Herrer på Eventim.no. Alle billettkjøp er enkle og 100% sikre.

Endelig i Bergen! | By Trerustnemenn padler Norge | Facebook

Facebook

Men alt har sin tid, og snart er tiden med To Rustne Herrer over. Sangene vil nok drive rundt på egenhånd en lang stund ennå, men de to herrene i skinn og bein …

TO RUSTNE HERRER – SISTE DANSEn epoke er over fra 2 februar 2021 legger To Rustne Herrer ut på sin siste turne.«To rustne herrer» begynte som en…

To rustne herrer – Jonas Fjeld – Facebook

To herrer som aldri ruster

3. nov. 2003 — Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag spiller de to herrene på rustne strenger i Bergen. Senere blir det konserter i Førde, Sogndal og Florø.

Både Ole Paus og Jonas Fjeld har for lengst feiret 30-årsjubileum som soloartister, men de to voksne herrene er langt fra rustne. Det bare høres sånn ut.

To herrer som aldri ruster – Bergens Tidende

Rustne, men ikke arrogante…

5. nov. 2003 — Rustne, men ikke arrogante. … To rustne herrer på turné. … på inngangsdøren til de bruneste stedene i Trondheim, Bergen og Stavanger.

De har turnert Norge på kryss og tvers siden før ordet kjendis ble oppfunnet. Likevel banker de forsiktig i bordet og håper at alt går bra, noen timer før de går på scenen i Logen. 700 billetter er solgt på forhånd. Og de vil ikke ha på seg at de ute på promo-turné for «Tolv rustne strenger», duoens siste plate.

Rustne, men ikke arrogante… – Bergens Tidende

To Rustne Herrer

To Rustne Herrer – Sanger vi kanskje husker – 25-årsjubileum Det er alltid inspirerende med artister som fortsetter å utfordre seg selv og sitt musikalske …

To Rustne Herrer

To Rustne Herrer på plateskift – Leffes Lab

16. jan. 2015 — Men for de to herrer – Ole Paus og Jonas Fjeld -. … men allerede nå åpner de to rustne herrene for å ta med showet til Bergen og Trondheim …

Siden begynnelsen av september har publikum strømmet til ABC-teatret i Oslo for å kunne følge To Rustne Herrer på kveldsskift. Men for de to herrer – Ole Paus og Jonas Fjeld -…

To Rustne Herrer på plateskift – Leffes Lab

Jonas Fjeld og Ole Paus: To rustne herrer er tilbake – Dagsavisen

10. mar. 2020 — Rett fra nye høydepunkter i karrieren, hver på sin kant, står Jonas Fjeld og Ole Paus sammen på scenen som «To rustne herrer» igjen.

Rett fra nye høydepunkter i karrieren, hver på sin kant, står Jonas Fjeld og Ole Paus sammen på scenen som «To rustne herrer» igjen.

Jonas Fjeld og Ole Paus: To rustne herrer er tilbake

To rustne engler

7. apr. 1998 — De to rustne trubadurene er storfornøyde med tilværelsen på … mer eller mindre utsolgte forestillinger av «To rustne herrer rir igjen».

BEITOSTØLEN (Dagbladet): – Vi har aldri hatt det bedre, sier Ole Paus og Jonas Fjeld. De to rustne trubadurene er storfornøyde med tilværelsen på påskefjellet og med livet generelt. Nå lader de opp på Beito foran utgivelsen av den nye plata, «Damebesøk».

Keywords: to rustne herrer bergen