Sykkelholder biltema

Sykkelholder for takstativ – Biltema.no

SYKKELSTATIV – Biltema har et bredt utvalg av sykkelstativer til bil slik at du får med deg sykkelen når du skal ut på tur med bilen.

Med dobbelsidig fastspenningsbøyle som koples til sykkelens ramme. Produsert i epoksylakkert stålplate.

Sykkelholder for trekkrok – Biltema.no

Andre trenger en sykkelholder for å transportere barnas sykler, eller for å ta med seg syklene på ferie. Det finnes sykkelholdere i flere varianter og modeller.

Stabil og tiltbar sykkelholder med plass til 3 sykler. Monteres enkelt på 50 mm kule og 13-polet tilkobling. Syklene festes i holderen, og holderen kan låses fast i trekkroken (lås inkludert). Kan utstyres med midlertidig registreringsskilt i samsvar med nasjonale regler. Oppfyller standard DIN 75302. E-godkjent belysning.

Sykkelholder – Biltema.no

Av saksetype med plass til en sykkel. Sammenleggbar, tar liten plass i bagasjerommet. Skumgummibelagte bøyler. Monteres på tilhengerfeste med 50 mm kule.

Sykkelholder, 3 sykler – Biltema.no

Sykkelholder for trekkrok, med plass til opptil tre sykler avhengig av størrelse og form. Kan brettes sammen, og tar liten plass i bagasjerommet. Med justerbare oppheng og gummistropper for feste av syklene. Dobbel låsefunksjon – dels en kulekobling rundt kulen med låsebøyle, og dels sikres sykkelstativet med en låsepinne i utbrettet posisjon. Passer til 50 mm standardkule. For transport av dame- og BMX-sykler kan det eventuelt være behov for en rammeadapter.

Sykkelstativ til bil – Biltema.no

SYKKELSTATIV – Biltema har et bredt utvalg av sykkelstativer til bil slik at du får med deg sykkelen når du skal ut på tur med bilen.

Sykkelholder, aluminium – Biltema.no

Sykkelholder, aluminium

Sykkelholder MTB – Biltema.no

Monteres på veggen i for eksempel bod eller garasje. Med to kroker på sidene der du kan henge for eksempel klærne dine. Enkel å bruke. Tar ikke plass når den ikke brukes, og sparer plass når den brukes. Monteres enkelt i riktig høyde, siden du bruker sykkelen som mål. Holderen festes med skrue rett i veggen. Bruk riktig skrue og plugg til veggen. Passer de fleste dekktykkelser mellom 1,95 og 2,4” (50–62 mm). Dekktrykket er svært viktig for hvor stabilt sykkelen kommer til å sitte, og for om den passer godt i festet. Laget av polyamid.

Takstativ, lasteholder – Biltema

Sykkelholder til bilen | Biltema.no – Biltema.no

Kjøp en stabil sykkelholder til bilen. Her finner du plattformholdere, saksemodeller og takmonterte sykkelholdere.

Sykkelholderfeste – Biltema.no

Sykkelholderfeste

Keywords: sykkelholder biltema, biltema 34 297, biltema 34-297, biltema sykkelholder