Plasttak biltema

Kanalplast – Biltema.no

Klar kanalplast i tykkere utførelse, som kan brukes som tak- eller veggmateriale i de fleste typer bygninger, for eksempel hus, låver, garasjer og drivhus.

Kanalplast

Plastplater – Biltema.no

Polykarbonat er naturlig UV-filtrerende og passer derfor perfekt både innendørs og utendørs til båt, garasje, drivhus, vindu, avskjerming, baderom, hyller, …

Kanalplast 0,6 cm – Biltema.no

Gjennomsiktig kanalplast som brukes til å skape drivhusmiljø ved bruk av pallekarm. UV-bestandig på den ene siden. Teknisk spesifikasjon …

Klar kanalplast i tykkere utførelse, som kan brukes som tak- eller veggmateriale i de fleste typer bygninger, for eksempel hus, låver, garasjer og drivhus. Kan også brukes som himling, bassengtak eller soltak. Kan erstatte glass til de fleste oppgaver. Av lett og slagfast polykarbonat, med UV-beskyttelse på den ene siden.

Polykarbonatplate, 1200 x 800 mm – Biltema.no

Transparent plast med glasslignende egenskaper som kan brukes både innendørs og utendørs. Materialet er formbart og lett å arbeide med.

Gjennomsiktig plastplate med ekstremt høy slagfasthet, lav vekt og høyt lysgjennomslipp. Polykarbonat er naturlig UV-filtrerende og passer derfor perfekt både innendørs og utendørs til båt, garasje, drivhus, vindu, avskjerming, baderom, hyller, skilt, skap med mer. Plastplatene kan varmbøyes, bores, sages, graveres med mer.

Kanalplast 80 x 60 cm – Biltema.no

Slitesterke, gjennomsiktige og UV-bestandige plastglassplater som kan varmbøyes, bores, sages, graveres, limes med mer. Typiske bruksområder er i baderom, …

Kanalplast 80 x 60 cm

Platematerialer – Biltema.no

Transparent plast med glasslignende egenskaper som kan brukes både innendørs og utendørs. Materialet er formbart og lett å arbeide med. Det kan sages, bores, limes, freses, graveres, slipes og varmbøyes.

Plastglass, SAN – Biltema.no

Slitesterke, gjennomsiktige og UV-bestandige plastglassplater som kan varmbøyes, bores, sages, graveres, limes med mer. Typiske bruksområder er i baderom, drivhus, kjøleinnredninger, vinduer, montre, hyller, skilt og som romdelere.

Plasttak (P-21151) – Byggmax

Plasttak (P-21151) | Byggmax

Kjøp Plasttak hos Byggmax. ✓ Kjente varemerker ✓ Prisgaranti ✓ Raske leveranser ✓ Åpent kjøp i 30 dager

Tak | Obsbygg.no

Taket er vel så viktig som resten av fasaden, og Obs BYGG har et stort utvalg av tak og tilbehør. Finn alt du trenger til taket ditt her.

Keywords: plasttak biltema, kanalplast biltema, biltema kanalplast