Pep norsk tipping

Hva er PEP (politisk eksponert person)? – Norsk Tipping

Hva er PEP (politisk eksponert person)? | Norsk Tipping

Norsk Tipping er underlagt lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering, på lik linje med banker og finansinstitusjoner i Norge.

Har du problemer med våre tjenester? Vi hjelper deg. Finner du ikke informasjonen du trenger så kontakt oss gjerne på chat eller telefon.

SMS med spørsmål om jeg er PEP (politisk eksponert person)

SMS med spørsmål om jeg er PEP (politisk eksponert person) | Norsk Tipping

Norsk Tipping er underlagt lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering, på lik linje med banker og finansinstitusjoner i Norge.

Har du problemer med våre tjenester? Vi hjelper deg. Finner du ikke informasjonen du trenger så kontakt oss gjerne på chat eller telefon.

Er du en politisk eksponert person? (PEP) – Norsk Tipping

Er du en politisk eksponert person? (PEP) | Norsk Tipping

6. sep. 2021 — Hvitvaskingsregelverket stiller krav om at Norsk Tipping skal ha forsterkede kontrolltiltak med politisk eksponerte personer. Formålet med …

Lurer du på hvorfor du har fått SMS fra Norsk Tipping med spørsmål om du er en politisk eksponert person? Her får du svar.   

Hvorfor lurer norsk tipping på om jeg er en PEP?(politisk …

21. okt. 2021 — Norsk Tipping er pålagt å spørre alle kunder om de er en politisk eksponert person … Svar på spørsmål her: https://norsk-tipping.no/PEP.

Denne SMSen fra Norsk Tipping er ikke svindel – TV2

Denne SMSen fra Norsk Tipping er ikke svindel

11. okt. 2021 — Over en halv million personer har mottatt en tekstmelding fra Norsk Tipping, der de blir bedt om å gå inn på en nettside og registrere seg.

Over en halv million personer har mottatt en tekstmelding fra Norsk Tipping, der de blir bedt om å gå inn på en nettside og registrere seg. Dette er ikke svindel, men et ledd i bekjempelse av hvitvasking.

Hvorfor Spør Norsk Tipping Om Pep? – Finanssenteret

Hvorfor Spør Norsk Tipping Om Pep?

Hvorfor spør Norsk Tipping om PEP? Formålet med kravet er å motvirke at midler som har opphav i korrupsjon blir hvitvasket gjennom våre tjenester. Et av kravene …

Er Du En Pep Norsk Tipping? – Finanssenteret

Er Du En Pep Norsk Tipping?

Er du en PEP Norsk Tipping? Du er PEP hvis du har, eller har hatt, et høytstående offentlig verv eller stilling i Norge eller utlandet.

Denne SMSen fra Norsk Tipping er ikke svindel – Faktisk.no

Denne SMSen fra Norsk Tipping er ikke svindel. Faktisk.

11. okt. 2021 — Hei *navn*! Norsk Tipping er pålagt å spørre alle kunder om de er en politisk eksponert person (PEP). Meldingen oppfordrer videre alle som …

Tekstmeldingen skal beskytte mot korrupsjon og hvitvasking.

Norsk Tipping spør på alvor om jeg er en PEP (politisk …

26. okt. 2021 — Norsk Tipping spør på alvor om jeg er en PEP (politisk eksponert person). Hoppetaujenta. Av Hoppetaujenta, 26. oktober 2021 i …

Keywords: pep norsk tipping, politisk eksponert person norsk tipping, norsk tipping politisk eksponert person, norsk tipping pep, pep person norsk tipping