Nødradio biltema

Nødradio – Biltema.no

Nødradio. 349,-. Nødradio. 24-6630. Sammenleggbart solcellepanel/powerbank 8000 mAh. 549,-. Sammenleggbart solcellepanel/powerbank 8000 mAh. 24-0151.

Nødradio

Radio – Biltema.no

Nødradio. 349,-. Nødradio. 24-6630. Nødradio. 249,-. Nødradio. 24-663. Lommeradio. 115,-. Lommeradio. 24-6380. Nyhetsbrev. Ikke gå glipp av gode tilbud!

DAB+/FM-radio – Biltema.no

Nødradio. 349,-. Nødradio. 24-6630. Nødradio. 249,-. Nødradio. 24-663. Lommeradio. 115,-. Lommeradio. 24-6380. Nyhetsbrev. Ikke gå glipp av gode tilbud!

Brukervennlig radio med DAB+ og FM. Med blant annet alarm, forvalg og sleep-funksjon. Radioen har teleskopantenne for bedre mottak, og uttak for hodetelefoner. Drives med medfølgende strømforsyning eller 4 x AA-batterier (medfølger ikke).

Lommeradio – Biltema.no

Liten og enkel radio med forhåndsinnstilte stasjoner og klokke. Uttak for hodetelefoner. Med belteklips og håndleddstropp. Antennen er plassert i stroppen. Drives av 2 stk. AAA-batterier (medfølger ikke).

DAB+-radio med FM-sender – Biltema.no

DAB+-radio med FM-sender

MC-batteri SMF, 12 V, 14 Ah, 151 x 87 x 146 mm – Biltema.no

Gasstett og vedlikeholdsfritt MC-batteri som bygger på AGM-teknologien (Absorbent Glass Mat). Batteriet har lang levetid og er virkelig vedlikeholdsfritt.   Ladingen holder lengre enn i et konvensjonelt MC-batteri.  Ingen risiko for syrelekkasje. Integrert flammebeskyttelse.  Hus av forsterket polypropylen.  OBS! Maks. 45° monterings-/hellingsvinkel.

Klokkeradio med innebygd termometer – Biltema.no

Med denne elegante klokkeradioen blir det enklere å stå opp om morgenen. Praktisk FM-radio Klokkeradioen har en praktisk FM-radio med uttrekkbar antenne. Det gjør at du kan lytte til nyhetene eller favorittkanalen din selv om strømmen har gått eller hvis du er på camping.  Med alarmfunksjon Klokken har en praktisk alarmfunksjon. Du kan velge mellom å bli vekket av et lydsignal eller ved at radioen slås på.  Termometer som måler i °C og °F Klokkeradioens termometer måler temperaturen i både °C (grader celsius) og °F (grader fahrenheit). Det gjør at du enkelt kan bytte mellom de to for å regne om en temperatur fra den ene til den andre skalaen. Tydelig LCD-display Klokkeradioen har et tydelig LCD-display som viser temperatur, klokkeslett, dag og dato eller radiofrekvens. Du kan velge om klokken skal bruke 12- eller 24-timers visning. Enkel å ta med Klokkeradioens praktiske størrelse gjør den enkel å ta med hvis du for eksempel skal på camping. Viktig å tenke på Hvis alarmen skal slå på radioen, må du først velge radiofrekvens med radioen på.  Sørg for å ha nye batterier hjemme. Da er radioen alltid klar til bruk, og den kan også brukes som nødradio.

Drivstoffpumpe – Biltema.no

Drivstoffpumpe

Bilstereo DAB – Biltema.no

Bilstereo med DAB+/FM/RDS og CD-spiller. Bluetooth-funksjon for handsfree og streaming av musikk. Inngang for aux og USB A, samt minnekortleser. Avtagbar front. CD/MP3/WMA/USB/SD/AUX ‎RDS DAB+/FM/MW Bluetooth ‎MP‎3/WMA‎ ISO-kontakt‎ Aux In‎ 3,5 kontakt LCD-display, hvit tekst på mørk bakgrunn. Mål: 178 x 165 x 50 mm Aktiv DAB-antenne medfølger Fjernkontroll 4 x 40 W, 12 V

Keywords: nødradio biltema