Når ringer norsk tipping vikinglotto

Vikinglotto – TV-trekninger – Norsk Tipping

Vikinglotto – TV-trekninger | Norsk Tipping

14. feb. 2021 — Mange har lagret vinnernummer, 625 60 000, til Norsk Tipping. Det er nemlig det nummeret som vil lyse opp på telefonen din dersom du har vunnet …

Vikinglotto og Joker trekning er onsdager kl. 21.10 på NRK 2. Avvik kan forekomme. Du kan også følge med på på NRK sin TV-guide her.

Lotto på lørdag: Når ringer de fra Norsk Tipping på Hamar?

Lotto på lørdag: Når ringer de fra Norsk Tipping på Hamar? | Norsk Tipping

Vi ringer fra telefonnummer 625 60 000. Alle spill-millionærer hos Norsk Tipping får Telefonen fra Hamar der det bekreftes at du er blitt millionær eller at …

Lørdag betyr for mange Lotto og litt ekstra spenning. Men når kan man forvente å få den mye omtalte Telefonen fra Hamar?

Hvilket nummer ringer Norsk Tipping fra?

Hvilket nummer ringer Norsk Tipping fra? | Norsk Tipping

10. nov. 2022 — Mannens første samtale med Norsk Tipping etter Lotto-trekningen samme kveld ble … Kan du ringe opp litt senere når vi har fått summet oss?

Vi ringer fra telefonnummer 625 60 000. Alle spill-millionærer hos Norsk Tipping får Telefonen fra Hamar der det bekreftes at du er blitt millionær eller at du er den heldige Joker- eller Extra-kandidaten som kan få ny millionær-status. Denne telefonen er drømmen for mange, men mange er også skeptiske til å ta en telefonen fra et ukjent nummer.

Lotto: Ville du trodd på oss dersom vi ringte lørdag kveld?

Lotto: Ville du trodd på oss dersom vi ringte lørdag kveld? | Norsk Tipping

Spillefrist onsdag kl. 18:00 … Vinnersjanse 1. premie: 1:61 mill. per rekke. Vinnersjanse 2. premie: 1:15 mill. per rekke.

Lørdag er det klart for ny Lotto-trekning med ca. 14 millioner kroner i premiepotten. Hvordan hadde du reagert dersom det var du som fikk Telefonen fra Hamar? 

Vikinglotto – Trekning hver onsdag – Norsk Tipping

Vikinglotto – Trekning hver onsdag | Norsk Tipping

28. sep. 2021 — Ikke alle tar telefonen med en gang når Norsk Tipping ringer. Her er to Eurojackpot-vinnere som holdt Telefonen fra Hamar på pinebenken med …

Vikinglotto er et lotterispill i samarbeid mellom ti land, hvor det trekkes 6 av 48 hovedtall og 1 av 5 vikingtall. Førstepremiepotten går til spilleren(e) som får 6+1 rette på en og samme spilte rekke.

Hva skjer dersom man ikke svarer Telefonen fra Hamar?

Hva skjer dersom man ikke svarer Telefonen fra Hamar? | Norsk Tipping

Tv-trekning for Lotto, Vikinglotto og Extra vises på NRK TV. TV. Lotto og Joker trekning Lørdager kl. 19.45 på NRK 1. Vikinglotto og Joker trekning Onsdager …

Ikke alle tar telefonen med en gang når Norsk Tipping ringer. Her er to Eurojackpot-vinnere som holdt Telefonen fra Hamar på pinebenken med millionærbudskapet.

Når er TV-trekning for Lotto? – Norsk Tipping

Når er TV-trekning for Lotto? | Norsk Tipping

6. aug. 2018 — … så tar du telefonen når Norsk Tipping ringer. … FORBEREDELSER: Når tallene er trukket og Lotto-trekningen på NRK er over, gjør Norsk …

Tv-trekning for Lotto, Vikinglotto og Extra vises på NRK TV. TV. Lotto og Joker trekning Lørdager kl. 19.45 på NRK 1. Vikinglotto og Joker trekning Onsdager kl. 21.10 på NRK 2.

Hva skjer egentlig etter at du har fått Telefonen fra Hamar?

Hva skjer egentlig etter at du har fått Telefonen fra Hamar? | Norsk Tipping

Dersom ingen vinner førstepremiepotten, vil den overføres til neste ukes trekning, som kalles jackpot. Vikinglotto kan du spille både digitalt og i butikk.

Har du lurt på hvordan det er å bli Lotto-millionær? Denne oppfølgingen kan du forvente dersom du blir del av millionærklubben utenom det vanlige.

Vikinglotto – Slik spiller du – Norsk Tipping

Vikinglotto – Slik spiller du | Norsk Tipping

Nummeret vi ringer vinnere fra er 625 60 000. Mens flere lagrer vinnernummeret som “Norsk Tipping”, er det også mange som velger en mer kreativ variant.

Vikinglotto er et lotterispill i samarbeid mellom ti land, hvor det trekkes 6 av 48 hovedtall og 1 av 5 vikingtall. Førstepremiepotten går til spilleren(e) som får 6+1 rette på en og samme spilte rekke.

Supertrekning: Ta telefonen hvis dette nummeret ringer

Supertrekning: Ta telefonen hvis dette nummeret ringer | Norsk Tipping

Lørdag ringer vi ca. 33 ekstra Lotto-millionærer i Supertrekning. Vi ringer fra vårt vinnernummer 625 60 000. De fleste kjenner det igjen, men ikke alle. Har du lagret nummeret?

Keywords: når ringer norsk tipping vikinglotto, når ringer norsk tipping