Moderna menn

Økt forekomst av myokarditt etter Moderna-vaksine

11. okt. 2021 — Nylig gikk Folkehelseinstituttet ut med en oppfordring om at menn under 30 år bør vurdere å velge koronavaksinen fra BioNTech og Pfizer, …

– Selv om bivirkningen er sjelden, ser vi at det er en høyere forekomst av myokarditt blant unge menn etter andre dose Spikevax.

Nordisk forskningsstudie bekrefter funn om myokarditt etter …

Nordisk forskningsstudie bekrefter funn om myokarditt etter koronavaksinasjon – FHI

21. apr. 2022 — Unge menn er mer utsatte for myokarditt (hjertemuskelbetennelse) etter andre dose med mRNA-vaksiner. Det bekrefter en nordisk registerstudie …

Unge menn er mer utsatte for myokarditt (hjertemuskelbetennelse) etter andre dose med mRNA-vaksiner. Det bekrefter en nordisk registerstudie som nå er publisert i tidsskriftet JAMA Cardiology.

FHI om svensk Moderna-stopp: Unge menn bør vurdere å …

FHI om svensk Moderna-stopp: Unge menn bør vurdere å ta Pfizer-vaksinen – Dagsavisen

6. okt. 2021 — Økt forekomst av hjertebetennelse får Sverige til å stanse vaksineringen av menn under 30 år med Moderna. FHI går ikke like langt, …

FHI oppfordrer gutter og unge menn under 30 til å ta Pfizer-vaksinen fremfor Moderna-vaksinen grunnet økt fare for en sjelden bivirkning med Moderna.

Sverige og Danmark tar Moderna-pause for unge. I Norge …

Sverige og Danmark tar Moderna-pause for unge. I Norge rådes menn under 30 til å velge Pfizer.

1. nov. 2021 — Du må derfor gi beskjed på forhånd hvis du ønsker Moderna i stedet for BioNTech/Pfizer. Bestiller du vaksinasjonstime på helsenorge.no kan du …

Den svenske folkhälsomyndigheten setter vaksiner med Moderna på pause for personer født etter 1991. I Norge råder FHI menn under 30 til å ta Pfizer.

FHI om svensk Moderna-stopp: Unge menn bør vurdere å …

FHI om svensk Moderna-stopp: Unge menn bør vurdere å ta Pfizer-vaksinen – Vårt Land

6. okt. 2021 — … og unge menn under 30 bør velge korona-vaksine fra Pfizer. De kan ha en større risiko for en bivirkning om de velger den fra Moderna.

VAKSINE: FHI oppfordrer gutter og unge menn under 30 til å ta Pfizer-vaksinen fremfor Moderna-vaksinen grunnet økt fare for en sjelden bivirkning med Moderna.

FHI om svensk Moderna-stopp: Unge … – Bergens Tidende

6. okt. 2021 — I Norge kutter ikke FHI ut vaksinen for noen nye aldersgrupper, men de sier at menn under 30 bør vurdere å velge Pfizer når de skal …

Er du kvinne 18-65 år eller mann 30-65 år, kan du… | Elverum …

Er du kvinne 18-65 år eller mann 30-65 år, kan du… | Elverum kommune

Elverum kommune gir hovedsakelig vaksinen fra BioNTech/Pfizer. Er du kvinne i alderen 18-65 år eller mann i alderen 30-65 år og ønsker vaksinen fra…

Sier menn under 30 bør ta Pfizer-vaksinen – Klar Tale

Sier menn under 30 bør ta Pfizer-vaksinen – Klar Tale

FHI sier gutter og unge menn under 30 bør velge korona-vaksine fra Pfizer. De kan ha en større risiko for en bivirkning om de velger den fra Moderna.

Sverige stanser Moderna-vaksineringen for personer under …

Sverige stanser Moderna-vaksineringen for personer under 30 år – VG

I Norge kutter ikke FHI ut vaksinen for noen nye aldersgrupper, men de sier at menn under 30 bør vurdere å velge Pfizer når de skal vaksinere seg.

Finland stanser Moderna-vaksinering av menn under 30

Finske helsemyndigheter vil slutte å vaksinere menn under 30 år med Moderna-vaksinen grunnet økt forekomst av hjertebetennelse.

Keywords: moderna menn, moderna menn 30, moderna menn under 30