Luftpistol biltema

Trykkluft – Biltema.no

I vårt trykkluft-sortiment inngår alt fra fra lakksprøyter og dykkertpistoler til muttertrekkere og renblåsing, samt rimelige kompressorer i ulike …

I vårt trykkluft-sortiment inngår alt fra fra lakksprøyter og dykkertpistoler til muttertrekkere og renblåsing, samt rimelige kompressorer i ulike størrelser – fra små hobbykompressorer til store verkstedskompressorer.

Renblåsingspistol – Biltema.no

Renblåsingspistol – Biltema.no

Biltema har alltid hatt et meget solid utvalg av kvalitetsutstyr til kompressor, og er idag en av Norges ledende leverandører av trykkluftsutstyr.

Renblåsingspistol

Trykklufttilbehør – Biltema.no

Luftgevær og luftpistol er en morsom og spennende fritidsaktivitet for mange. Et luftgevær er enkelt i bruk og er forholdsvis billig i drift.

Biltema har alltid hatt et meget solid utvalg av kvalitetsutstyr til kompressor, og er idag en av Norges ledende leverandører av trykkluftsutstyr. Slangetromler og koblinger, tåkesmørere og vannavskillere. Usikker på hva alt brukes til? Ta kontakt med vår kyndige betjening og vi hjelper deg.

Luftdrevet stiftepistol AS 112 – Biltema.no

Med trykkluft kan du for eksempel skifte dekk på bilen, pumpe opp ting, blåse rent og montere panel. I vårt sortiment knyttet til trykkluft finner du …

For festing av plast, papp, stoff med mer. Velbalansert og driftssikker med stor slagkraft. Stifter 1,2 x 0,6 mm, lengde 6–22 mm.

Luftdrevet dykkertpistol – Biltema.no

Luftdrevet dykkertpistol GA18 – Biltema.no

For spikring av bilderammer, lister, sokler, møbler og lignende. Med høy slagkraft og nesten uten rekyl. Med sikkerhetssperre og rett magasin for findykkert (T-dykkert) 18Ga 1,25 x 1,0 mm i lengdene 15, 20, 30, 40 og 50 mm.

Stift Ga.18, 2500 stk. – Biltema.no

Elforsinket.

Blink av metall – Biltema.no

Blink av sinkbelagt rustfritt stål med selvanviser som snurrer og gir lyd fra seg når blinken treffes. Av sikkerhetshensyn skal kulefanger alltid brukes. Stikkes ned i bakken Kun for kaliber 22LR. Kraftigere ammunisjon kan skade blinken Blinktykkelse: 6 mm, villsvin med mål 47 x 0,6 x 2 cm og skogsfugl 18,5 x 0,8 x 2 cm Trådlengde: 17,5 cm

Stort utvalg av luftvåpen og utstyr – XXL

Luftvåpen | Stort utvalg av luftvåpen og utstyr | XXL | XXL

Hos XXL finner du luftvåpen og utstyr av høykvalitet fra merker som BSA, Crosman, Umarex, Walther m.fl. Prisløfte & gratis retur gjør det trygt å handle på XXL.no

Trykkluft – Jula

Prosjektet blir enklere med trykkluft – skaff deg kompressor, verktøy og tilbehør fra vårt nøye utvalgte sortiment allerede i dag.

Keywords: luftpistol biltema, luftverktøy biltema, biltema trykkluft, trykkluft biltema