Lastestropper biltema

Laststrammer – Biltema.no

… monter en takboks eller en sykkelholder og problemet er løst. Ikke glem å sikre laste lasten ordentlig med våre laststrammere og stropper.

Todelt. For sikker surring av lasten på takgrind, tilhenger, lastebil, båthenger m.m. Bånd av polyester med kraftige forankringskroker.

Laststrammer, 4500 kg – Biltema.no

Laststrammer, 4500 kg

Spennbånd – Biltema.no

Laststrammer, 2 stk. – Biltema.no

Laststrammer, 2 stk.

Laststrammer, manuell opprulling, 680 kg – Biltema.no

Laststrammer, manuell opprulling, 680 kg

Bagasjestropper, 2 stk. – Biltema.no

Bagasjestropper, 2 stk.

Laste og trekke – Biltema.no

Bilen er et perfekt til å flytte tunge og upraktiske ting. Koble på en tilhenger, monter en takboks eller en sykkelholder og problemet er løst. Ikke glem å sikre laste lasten ordentlig med våre laststrammere og stropper.

Spennbåndsett, 10 deler – Biltema.no

Praktisk eske med to laststrammere, to spennbånd og seks bagasjestropper i ulike lengder. Totalt 10 deler. Laststrammer: 25 mm x 5 m. Bruddstyrke 350 kg, surrestyrke 700 kg. Spennbånd: 25 mm x 3,5 m. Bruddstyrke 100 kg, surrestyrke 200 kg. Bagasjestropper: 2 stk. 40 cm, 2 stk. 60 cm og 2 stk. 80 cm elastiske stropper med øye og krok i endene. Bruddstyrke 30 kg, surrestyrke 60 kg.

Laststrammer, 500 kg – Biltema.no

Todelt jekkestropp for sikker surring av last på takstativ, tilhenger, lastebil, båthenger med mer. Bånd av UV-stabil polyester, med kraftige kroker og gummibelagte håndtak.

Laststrammer, 2000 kg – Biltema.no

Todelt jekkestropp for sikker surring av last på takstativ, tilhenger, lastebil, båthenger med mer. Bånd av UV-stabil polyester, med kraftige kroker og gummibelagte håndtak.

Keywords: lastestropper biltema, jekkestropp biltema, biltema lastestropp, biltema jekkestropp