Lær hvordan du kan laste ned filmer fra Netflix

Å laste ned filmer fra Netflix kan være en nyttig funksjon for å kunne se favorittfilmene dine uten å være avhengig av internettforbindelsen. Her vil vi guide deg gjennom prosessen med å laste ned filmer fra Netflix, slik at du kan nyte dem når som helst og hvor som helst!

1. Sjekk om filmen kan lastes ned

Først og fremst er det viktig å sjekke om filmen du er interessert i, kan lastes ned. Ikke alle filmer og TV-serier på Netflix er tilgjengelige for nedlasting. For å sjekke om en film kan lastes ned, kan du enkelt se etter et nedlastingsikon ved siden av tittelen.

2. Oppdater Netflix-appen

Før du kan begynne å laste ned filmer fra Netflix, må du sørge for at Netflix-appen er oppdatert til den nyeste versjonen. Dette kan du enkelt gjøre ved å gå til appbutikken på enheten din og søke etter Netflix. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, klikker du på oppdateringsknappen.

3. Velg ønsket film

Når du har sjekket om filmen kan lastes ned og oppdatert Netflix-appen, er det på tide å velge den filmen du vil laste ned. Du kan søke etter filmen ved å bruke søkefeltet øverst i Netflix-appen eller bla gjennom kategoriene og anbefalingene.

4. Klikk på nedlastingsknappen

Når du har funnet filmen du vil laste ned, klikker du bare på nedlastingsknappen ved siden av filmens tittel. Dette vil starte nedlastingsprosessen for filmen.

5. Start avspilling av nedlastet film

Etter at nedlastingen er fullført, kan du starte avspillingen av den nedlastede filmen når som helst. Gå tilbake til startsiden i Netflix-appen, og klikk på fanen “Nedlastinger”. Her vil du finne alle filmene og TV-seriene du har lastet ned. Klikk på filmen du vil se, og avspillingen vil begynne.

6. Administrer nedlastinger

Hvis du ønsker å administrere nedlastede filmer, kan du gjøre det ved å gå til fanen “Nedlastinger”. Her kan du slette nedlastede filmer for å frigjøre lagringsplass på enheten din, eller administrere nedlastingsinnstillinger som nedlastingskvalitet og nedlastingssted.

Oppsummering

Å laste ned filmer fra Netflix er en enkel og praktisk måte å kunne se favorittfilmene dine offline. Pass på å sjekke om filmen kan lastes ned, oppdater Netflix-appen, velg ønsket film, klikk på nedlastingsknappen, og nyt filmene når som helst og hvor som helst!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan laster jeg ned filmer fra Netflix?

For å laste ned filmer fra Netflix, åpner du Netflix-appen på enheten din, velger filmen du vil laste ned, og klikker deretter på nedlastingsknappen.

Kan jeg laste ned filmer fra Netflix og se dem offline?

Ja, ved å laste ned filmer fra Netflix kan du se dem offline senere.

Hvor lenge kan jeg beholde en nedlastet film fra Netflix?

Du kan beholde en nedlastet film fra Netflix i opptil 30 dager. Etter at du har startet å se filmen, må du fullføre den innen 48 timer.

Hvilke filmer er tilgjengelige for nedlasting på Netflix i påsken?

Netflix har et bredt utvalg av filmer tilgjengelig for nedlasting, inkludert mange påskefilmer som “Hop”, “Arthur Christmas” og “The Prince of Egypt”.

Hvordan kan jeg finne filmer som er tilgjengelige for nedlasting på Netflix?

Du kan enkelt finne filmer som er tilgjengelige for nedlasting på Netflix ved å søke etter “nedlastbart” eller “last ned” i søkefeltet.

Kan jeg laste ned filmer på Netflix på flere enheter samtidig?

Ja, du kan laste ned filmer på opptil fire enheter samtidig, avhengig av hvilken Netflix-abonnementsplan du har.

Kan jeg laste ned filmer på Netflix uten internettilkobling?

Du trenger en internettilkobling for å laste ned filmer fra Netflix, men når filmen er lastet ned, kan du se den uten å være tilkoblet internett.

Kan jeg laste ned Netflix-filmer på min Android-telefon?

Ja, du kan laste ned Netflix-filmer på en Android-telefon ved hjelp av Netflix-appen som er tilgjengelig i Google Play Store.

Hvilken kvalitet har nedlastede filmer fra Netflix?

Kvaliteten på nedlastede filmer fra Netflix avhenger av enheten din og nettverkstilkoblingen, men de fleste filmer er tilgjengelige i standard eller høy kvalitet.

Kan jeg lagre nedlastede filmer fra Netflix på en ekstern harddisk?

Nei, nedlastede filmer fra Netflix kan bare lagres og vises gjennom Netflix-appen og er ikke kompatible med eksterne lagringsenheter.

Artiklen Lær hvordan du kan laste ned filmer fra Netflix har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 42 anmeldelser