Kortleser norsk tipping

Hvordan får jeg tak i en kortleser? – Norsk Tipping

Hvordan får jeg tak i en kortleser? | Norsk Tipping

Du trenger ikke kortleser for å logge deg inn på Norsk-Tipping.no, informasjon om våre påloggingsmuligheter finner du her.

Du trenger ikke kortleser for å logge deg inn på Norsk-Tipping.no, informasjon om våre påloggingsmuligheter finner du her. Hvis du fortsatt ønsker en kortleser kan det bestilles hos vår samarbeidspartner Buypass.

Problemer med å logge inn med kortleser – Norsk Tipping

Problemer med å logge inn med kortleser | Norsk Tipping

Har du fremdeles problemer etter installasjonen kan du lukke nettleseren og starte den på nytt. Dette programmet støttes ikke lenger i Windows 7, så har du den …

Får du opp melding om “Javafri innlogging” må du følge veiledningen for å installere javafri løsning. 

Installere Javafri for kortleser innlogging – Norsk Tipping

Installere Javafri for kortleser innlogging | Norsk Tipping

Her er en guide for hvordan du installerer Javafri-løsning på din PC slik at du får logget inn med spillerkort og kortleser. Samme hvilke nettleser eller …

Har du problemer med våre tjenester? Vi hjelper deg. Finner du ikke informasjonen du trenger så kontakt oss gjerne på chat eller telefon.

Innlogging med spillerkort – Norsk Tipping

Innlogging med spillerkort | Norsk Tipping

Hver dag oppfyller Norsk Tipping store og små drømmer rundt i det ganske land, for spillerne og for overskuddsmottakerne. Åpningstider.

Har du problemer med våre tjenester? Vi hjelper deg. Finner du ikke informasjonen du trenger så kontakt oss gjerne på chat eller telefon.

Smartkort og kortleser | Buypass AS

Smartkort og kortleser | Buypass AS

Alle våre smartkort har samme funksjonalitet – med unntak av Norsk Tipping spillerkort som kun kan brukes hos Norsk Tipping, på nett eller hos kommisjonær.

Her finner du en oversikt over våre smartkort og tilhørende kortlesere, og kan enkelt bestille det du trenger.

Gratis Kortleser fra Norsk Tipping! – Gjerrigknark.com

Gratis Kortleser fra Norsk Tipping!

Gratis Kortleser fra Norsk Tipping! · Ja, jeg vil motta GNIER-NYTT på epost · Ja, motta INSIDERTIPS fra Gjerrigknark.com · Ja, motta daglig oversikt med TILBUD og …

For å kunne spille på nettet må du ha et spillerkort og en kortleser som du kobler til PC-en din. Det får du tilsendt fra Norsk Tipping – og kortleseren er helt gratis! Det eneste du trenger å betale for, er et spillerkort. Når du stikker kortet i kortleseren og taster en PIN-kode blir du automatisk identifisert og kan trygt levere dine spill via Internett.

Nå kan alle spille uten kortleser – Nettavisen

Lotto, norsk tipping | Nå kan alle spille uten kortleser

4. mai 2011 — For å levere Lotto, Tipping og Norsk Tippings øvrige spill på nett, har spillerne helt fra starten vært nødt til å bruke en egen kortleser.

Sjekk hvordan her.

Nå kan du spille uten kortleser – Nettavisen

Lotto, norsk tipping | Nå kan du spille uten kortleser

5. jan. 2011 — For å levere Lotto, Tipping og Norsk Tippings øvrige spill på nett, har spillerne helt fra starten vært nødt til å bruke en egen kortleser.

Sjekk hvordan her.

Om Buypass – KLP

… av ditt Buypass kort, som du enten har fått av Buypass eller Norsk Tipping. For å logge på med Buypass benyttes smartkort, en kortleser tilkoplet din PC …

Spillerkort og kortleser fra norsk tipping.. – Kvinneguiden

24. mar. 2011 — NB! I dette innlegget henvender jeg meg til mac-brukere… Har spillerkort og kortleser fra norsk tipping og det er stort sett problemer med …

Keywords: kortleser norsk tipping