Ikke gå glipp av det fantastiske: Vi flytter Munch!

Vi flytter Munch!er en utrolig spennende begivenhet som ikke bør gå glipp av. Dette er en enestående mulighet til å oppleve kunsten til en av Norges mest berømte malere, Edvard Munch. Flyttingen av Munch-museet vil sørge for at den rike arven etter Munch blir bevart og tilgjengelig for fremtidige generasjoner.

Bakgrunn

Edvard Munch er kjent over hele verden for sine ikoniske malerier som “Skrik” og “Madonna”. Hans unike stil og ekspressive uttrykk har gjort ham til en av de mest innflytelsesrike kunstnerne i det 20. århundre.

“Det finnes ikke bare én vei som fører til kunst. Jeg puster og er en kunstner. Å puste og å være kunstner er det samme for meg.”– Edvard Munch

Om flyttingen

Flyttingen av Munch-museet er et stort prosjekt som involverer transport av over 28 000 verk, inkludert malerier, grafikk og skulpturer, til det nye museet som vil være plassert i Bjørvika, Oslo. Det nye museet vil være en arkitektonisk perle som vil gi et fantastisk miljø å oppleve Munchs kunstverk i.

“Kunst er min uttrykksform og min måte å kommunisere med verden på. Jeg ønsker å skape noe som er mer enn bare et bilde eller en skulptur – jeg ønsker å vekke følelser, utfordre synspunkter og formidle min indre verden.”

Bli med på reisen

Du har nå muligheten til å oppleve flyttingen av Munch-museet på nært hold. Museet tilbyr spennende guidede turer og arrangementer som vil lar deg følge med på reisen av Munchs kunstverk.

Arrangementer og turer

  • Guidede turer:Bli med på en guidet tur der du vil få et innblikk i historien bak Munchs mest kjente verk og lære mer om den store kunstneren selv.
  • Kunstverksted:Delta på et kunstverksted der du kan utforske og skape din egen kunst inspirert av Munch.
  • Kunstforedrag:Delta på kunstforedrag hvor eksperter vil analysere Munchs malerier og diskutere hans bidrag til kunsten.

Oppsummering

Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve det fantastiske når vi flytter Munch! Dette er en unik anledning til å bli kjent med Edvard Munchs genialitet og la deg berøre av hans kraftfulle kunstverk. Ta del i turer, arrangementer og kunstverksteder for å få en dypere forståelse av hans verk og arv.

Informasjon:
Dato og tid: Oppdateres fortløpende
Sted: Munch-museet, Bjørvika, Oslo
Pris: Varierer avhengig av arrangement

Ofte stillede spørgsmål

Hvor flytter vi Munch-utstillingen?

Munch-utstillingen flyttes til det nye Munchmuseet i Bjørvika, Oslo. Dette nye museumet skal huse Munchs samlede kunstverk og åpner for publikum i 2021.

Hvorfor flytter vi Munch-utstillingen?

Munch-utstillingen flyttes fordi det gamle Munchmuseet på Tøyen ikke hadde nok plass til å vise hele samlingen. Det nye museet vil gi bedre muligheter for å presentere Munchs kunstverk på en mer omfattende og tilfredsstillende måte.

Hvordan vil det nye Munchmuseet se ut?

Det nye Munchmuseet vil være et arkitektonisk ikon med sin karakteristiske skråstilte form og glassfasade. Bygningen vil bestå av flere etasjer og rom for utstillinger, samt auditorium og utsiktspunkt.

Når åpner det nye Munchmuseet for publikum?

Det nye Munchmuseet åpner for publikum i 2021. Et konkret dato for åpningen er ennå ikke fastsatt, så hold deg oppdatert på informasjon fra museet.

Hva kan vi forvente av utstillingene på det nye Munchmuseet?

På det nye Munchmuseet kan du forvente å se en omfattende samling av Munchs malerier, grafikk, skulpturer, fotografier og personlige gjenstander. Museet vil også ha midlertidige utstillinger som utforsker Munchs liv og innflytelse på kunsthistorien.

Hvor lenge vil Munch-utstillingen være på det nye museet?

Munch-utstillingen vil være på det nye Munchmuseet permanent. Det betyr at du kan nyte Munchs kunstverk der for alltid.

Hvordan kan jeg komme til det nye Munchmuseet?

Du kan enkelt komme til det nye Munchmuseet med offentlig transport, som buss eller trikk. Museet vil også ha parkeringsmuligheter for de som kommer med bil.

Hva er prisen for å besøke det nye Munchmuseet?

Prisen for å besøke det nye Munchmuseet er ikke fastsatt ennå, men vanligvis er det en entréavgift for å se utstillingene. Det vil også være muligheter for rabatter for studenter og grupper.

Hva er de viktigste verkene i Munch-utstillingen?

Munch-utstillingen vil vise en rekke viktige verk av Edvard Munch, inkludert “Skrik”, “Madonna”, “Vampyr” og “Morgen”. Disse verkene beskriver noen av Munchs mest kjente motiver og uttrykker temaer som angst, kjærlighet og døden.

Kan jeg kjøpe kunstreproduksjoner eller suvenirer fra Munchmuseet?

Ja, Munchmuseet har en gavebutikk der du kan kjøpe kunstreproduksjoner, bøker, postkort og andre suvenirer knyttet til Munchs kunstverk. Det er en flott måte å ta med deg en del av Munchs kunst hjem.

Artiklen Ikke gå glipp av det fantastiske: Vi flytter Munch! har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 33 anmeldelser