Grasrotandelen norsk tipping

Grasrotandelen | Norsk Tipping

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som …

Grasrotandelen. Du kan velge foreninger eller lag du ønsker å bidra.

Så mye fikk grasrota i 2021 – Norsk Tipping

Så mye fikk grasrota i 2021 | Norsk Tipping

10. jan. 2022 — Den 1. mars 2022 er det 13 år siden Grasrotandelen ble lansert og siden den gang er det blitt generert nesten 6 milliarder kroner gjennom …

Aldri har det blitt betalt ut så mye gjennom Grasrotandelen som i 2021. Totalt for hele året ble svimlende 737 millioner kroner fordelt gjennom ordningen.  

Grasrotandelen utbetales nå – Norsk Tipping

Grasrotandelen utbetales nå | Norsk Tipping

Dette er Grasrotandelen: · Norsk Tipping gir hele sitt overskudd til samfunnsnyttige formål. · Blant mer enn 30 000 lag og foreninger over hele Norge, kan du …

Et viktig bidrag til den norske frivilligheten: I perioden januar-april 2022 ble det generert 245 millioner kroner gjennom Grasrotandelen som nå kommer norske lag og foreninger til gode.

Nå utbetales Grasrotandelen – Norsk Tipping

Nå utbetales Grasrotandelen | Norsk Tipping

Nå er over 247 millioner kroner på vei ut til grasrotmottakere over hele landet. Midlene er generert i perioden 1. mai til 31. august i år, og sammen med de 246 …

247 millioner kroner utbetales i disse dager via Grasrotandelen. Sjekk hva mottakerne i din kommune mottar. 

Grasrotandelen: Sjekk hvem som fikk mest i ditt fylke

Grasrotandelen: Sjekk hvem som fikk mest i ditt fylke | Norsk Tipping

Hver dag oppfyller Norsk Tipping store og små drømmer rundt i det ganske land, for spillerne og for overskuddsmottakerne. Åpningstider.

Grasrotandelen fyller ti år, og feirer med en ny toppnotering. Etter de fire første månedene i år er det generert hele 228 millioner til lag og foreninger over hele landet.

Grasrotandelen: 62 millioner til Oslo i 2022 – Norsk Tipping

Grasrotandelen: 62 millioner til Oslo i 2022 | Norsk Tipping

I Oslo fylke mottok lag, klubber og organisasjoner over 62 millioner kroner i støtte via Grasrotandelen i 2022. Blant de som fikk mest er Foreningen for …

Blant de som fikk mest er Foreningen for omplassering av dyr, Vålerenga Fotball og Dyrebeskyttelsen Norge Oslo og Akershus.

Grasrotandelen: 261 millioner på vei til sine mottakere

Grasrotandelen: 261 millioner på vei til sine mottakere | Norsk Tipping

1. sep. 2022 — Grasrotandelen. Grasrotutbetaling. Grasrotmottaker. Til artikkel om utbetaling september 2022.Illustrasjon: Adobe Stock/Norsk Tipping.

Det er igjen tid for utbetaling av Grasrotandelen, og denne gangen skal over en kvart milliard kroner ut til grasrotmottakerne.

771 millioner til grasrota i 2022 | Norsk Tipping

16. jan. 2023 — 2022 ga ny utbetalingsrekord fra Grasrotandelen til lag og foreninger i hele Norge. 771 millioner er en økning på 34 millioner fra året før.

Norsk Tippings administrerende direktør, Thor Gjermund Eriksen, beskriver Grasrotandelen som «en velsignet ubyråkratisk ordning».

Keywords: grasrotandelen norsk tipping, norsk tipping grasrotandelen, norsk tipping grasrotandel, norsk tipping grasrot