Facebook-markedsføring: Benytt deg av byråer

En rekke nettbutikker tilbyr for tiden ulike former for frakt. Det vanligste er foreløpig leveringssteder, fordi du enkelt kan hente bestillingen når det passer deg. Frakttypen er spesielt tilgjengelig, og ofte også det billigste fraktalternativet.

Du kan også velge å få bestillingen levert til leiligheten din eller huset ditt eller ut på jobb. Leveringstypen viser seg vanligvis å være litt mer kostbar, men også usedvanlig fleksibel. Den rimeligste fraktformen er unektelig å hente produktene selv, noe som imidlertid krever at du er i nærheten av nettbutikkens lokasjon.

Frakttid er ekstremt essensielt dersom du trenger varen innen få dager, så til det formålet er det absolutt viktig at vi finner estimert leveringstid for den aktuelle varen.

Et stort antall nettbutikker utfører dag-til-dag levering på de fleste varer, men vær forsiktig da dette krever at bestillingen gjennomføres før et eksakt tidspunkt, slik at de trygt kan få produktet ut av døren før pakkepersonalet får fri.

Mange Internett-utsalg tilbyr gratis levering, men noen ganger bare hvis du bestiller for et bestemt beløp. Ellers kan du velge den enkleste typen levering, som i de fleste tilfeller – uansett om du er i Esbjerg, Ikast eller Ribe – er å få dem til å kjøre bestillingen til et hentested.

Mange nettbutikker gir 1 ukedag levering

Det er nå uvanlig greit for folk å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) hos flere nettbutikker og for dette flere e-butikker har kunne ikke la være å redusere prisnivået på produktene – for barn, og samtidig for voksne – betydelig, og til og med noen ganger gi gratis frakt.

På den annen side kan det imidlertid være fordelaktig å sammenligne noen forskjellige e-selskaper etter salg før du legger inn bestillingen, slik at du ikke er i tvil om å få den mest attraktive prisen.

Du må imidlertid huske på at dersom en nettbutikk selger de beste testvarene til en pris som virker utrolig beskjeden, så kan dette ofte være et signal om en svindel nettbutikk. Bestillinger med betalingskort er tross alt omfattet av en ordning, som beskytter deg som kjøper mot svindel med nettbutikker.

Vi anbefaler generelt transaksjoner med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du benytte en delbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill i tilfelle du ønsker å betale tilbake beløpet over en periode.

Vurdert av eksperter som har mye kunnskap om gjeldende regelverk

Før folk bestiller fra en e-forhandler kan du i og for seg lese e-butikkens regler, men mange ganger ikke veldig interessant.

Et alternativt forslag kan derfor være å se om nettbutikken er et e-merket medlem, noe som kan være et bevis på at nettbutikken fungerer i henhold til de danske retningslinjene og at nettbutikken jevnlig kontrolleres pr. fagfolk som forstår gjeldende regler. Det er en veldig god mulighet til å hjelpe hvis du opplever vanskeligheter som følge av kjøpet.

Det foreslås også at kunden er klar over de viktigste retningslinjene som påvirker kjøpet, for eksempel returretten e-selskapet har. I det forholdet er det tilsvarende aktuelt at du permanent oppbevarer ordrekvitteringen din, slik at du kan dokumentere bestillingen en gang til, uansett om du er ute etter et produkt til mann eller kvinne.

Mange nettbutikker tilbyr gratis frakt

Trustpilot gir noen fordelaktige sjanser til å se nærmere på en stor del av tidligere kjøpers vurderinger, og derfor anbefaler vi at du tolker online butikkens anmeldelser på forhånd du handler.

Facebook resulterer i lignende verdifulle løsninger for å få innsikt i troverdigheten til internettvirksomheten. Her ser vi noen nettforhandlere hvor man kan indikere en evaluering av bedriftens tjeneste, som også må brukes for å ta stilling til kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av reklame. Vi jobber tett med ulike selskaper på nettet der vi introduserer selskapenes produkter, og krever inn kompensasjon når en av besøkende på nettsiden vår gjennomfører en transaksjon.

Kunnskap om produkter og nettbutikker opprettholdes kontinuerlig, men vi påtar oss intet ansvar for justeringer gjort etter siste oppdatering av de viste dataene.