Bmx sykkel biltema

BMX Sykkel – Biltema.no

BMX-sykkel for hardere sykling. Vridningsstiv og solid 6061 aluminiumsramme …

BMX er en sykkelmodell som ble utviklet for sykling på motocrossbaner, og som har blitt ekstremt populær blant de som liker å trikse med sykkelen. Her kan du lese mer om BMX, slik at du er litt bedre forberedt når du skal kjøpe en sykkel.

BMX 18″ – Biltema.no

BMX for hardere sykling. Vridningsstiv og solid 6061 aluminiumsramme og …

BMX-sykkel for hardere sykling. Vridningsstiv og solid 6061 aluminiumsramme og stålgaffel. Styre i stål som tåler tøffe påkjenninger, 150 mm høyt (5,9”). Lock-on-håndtak for optimalt og sikkert grep. 18” aluminiumshjul med 18” x 2,1” VEE Tires for optimalt grep. Endelt krankparti med 127 mm kranker. 25-tenners drev foran og 16-tenners frihjul bak. Denne sykkelen har ikke fotbremse. Både fremre og bakre felgbremse betjenes med håndtak på styret. En sykkel med fotbremse er ikke egnet for kjøring på for eksempel en BMX-bane eller til å gjøre triks med. Maksvekt syklist: 45 kg.

BMX 20″ – Biltema.no

BMX-sykkel for hardere sykling. Vridningsstiv og solid 6061 aluminiumsramme og stålgaffel. Styre i stål som tåler tøffe påkjenninger, 150 mm høyt (5,9”).

BMX for hardere sykling. Vridningsstiv og solid 6061 aluminiumsramme og stålgaffel. Styre i stål som tåler tøffe påkjenninger, 190 mm høyt (7,5”). Lock-on-håndtak for optimalt og sikkert grep. 20” aluminiumshjul med 20” x 2,0” VEE Tires for optimalt grep. Tredelt krankparti med 170 mm smidde kranker i stål. 25-tenners drev foran og 10-tenners kassett bak. KMC-kjede. Denne sykkelen har ikke fotbremse. Både fremre og bakre felgbremse betjenes med håndtak på styret. En sykkel med fotbremse er ikke egnet for kjøring på for eksempel en BMX-bane eller til å gjøre triks med. Maksvekt syklist: 45 kg.

BMX 18″ – Biltema.no

Av stål. Passer sykler med rammehøyde 26 og 28 tommer. Lengde: 30 cm.

BMX 16″ – Biltema.no

8. jul. 2011 — Hei. Er så “heldig” at jeg kan få en biltema bmx sykkel.Er det noen som vet om jeg kan gjøre den mer trial vennlig?

BMX-sykkel for de minste syklistene. Laget for å tåle tøffe tak, med vridningsstiv og solid 6061 aluminiumsramme og stålgaffel. Styre i stål som tåler tøffe påkjenninger, 150 mm høyt (5,9”). Lock-on-håndtak for optimalt og sikkert grep. 16” aluminiumshjul med 16” x 2,1” VEE Tires for optimalt grep. Endelt krankparti med 114 mm kranker. 25-tenners drev foran og 16-tenners frihjul bak. Denne sykkelen har ikke fotbremse. Både fremre og bakre felgbremse betjenes med håndtak på styret. En sykkel med fotbremse er ikke egnet for kjøring på for eksempel en BMX-bane eller til å gjøre triks med. Maksvekt syklist: 45 kg.

Elsykkel 28″ 8 gir – Biltema.no

Klassisk elsykkel i moderne innpakning. Godt utstyrt med blant annet sykkelkurv, lykt foran og bak, justerbar sidestøtte og justerbar styrestem. Minimalt vedlikehold med baknav med åtte gir fra Shimano Nexus. Vribetjening på styret til girene. Fotbremse bak, og Promax håndbremse foran. Ramme av aluminium, bygd for stabilitet og komfort. Kjøreposisjonen er oppreist og komfortabel. Setet er ekstra mykt. Dekkene har reflekterende sidelinjer for maksimal synlighet i mørket. Forberedt for rammelås. Kvalitetsmotor med velprøvd teknologi, stille og myk gange takket være ekstra sensorer inne i motoren, 30 Nm dreiemoment. Tydelig og lettlest display med skarpe, grønne LED-dioder som også er godt synlige i dagslys. Tre assistansenivåer og visning av gjenværende batterikapasitet. Batteriet har kvalitetsceller fra LG og 500 ladesykluser, 36 volt og 10,4 Ah. Trillefunksjon som gjør at du får hjelp av motoren når du triller sykkelen i for eksempel motbakker. Maks. 25 km/t, 50–80 km rekkevidde under optimale forhold.

Fotpinner, 2 stk. – Biltema.no

Fotpinner, 2 stk.

Sykkelpedal BMX/MTB – Biltema.no

Sykkelpedal BMX/MTB

Sykkelstøtte, 26–28″ – Biltema.no

Sykkelstøtte, 26–28″

biltema bmx spm 🙂 – Ymse – Terrengsykkelforumet

Hei. Er så "heldig" at jeg kan få en biltema bmx sykkel.Er det noen som vet om jeg kan gjøre den mer trial vennlig? Har akkurat nå en ganske kjip diamant offroad sykkel men er ute etter noe med lavere ramme da den jeg har nå er veldig høy for meg.Så vidt jeg har sett er d…

Keywords: bmx sykkel biltema, bmx biltema, biltema bmx